Feeds:
Posts
Comments

Transfer Transfer

If you’re guessing where I’ve been now and then… I’ve been busy with *transfer*… Hahahah~ They are all in my FB~ I mean if you’re looking for more information… Hahahah!

Where Am I?

You gotta find me now~ Hahahah~ I’ve found a nice place to write about everything…

SUMANDAK BILANG: I’m sure those who really love to get into someone else’s bag knows where to search… Hekhekhekhek~ Relax lah~ Macam sia indatau (Sebab ada urang kasitau)… XD

Who am I to say

Who Am I To Say (Hope)

Love of my life, my soulmate
You’re my best friend
Part of me like breathing
Now half of me is left

Don’t know anything at all
Who am I to say you love me
I don’t know anything at all
And who am I to say you need me

Color me blue I’m lost in you
Don’t know why I’m still waiting
Many moons have come and gone
Don’t know why I’m still searching

Don’t know anything at all
And who am I to say you love me
I don’t know anything at all
And who am I to say you need me

Hmmm hmmm mmm
Uhhh oohhh aahhh
Hooo aahhh ohh ohhh

Now you’re a song I love to sing
Never thought it feels so free
Now I know what’s meant to be
And that’s okay with me

But who am I to say you love me
And who am I to say you need me
And who am I to say you love me

Mmmm hmmm

I don’t know anything at all
And who am I to say you love me
I don’t know anything at all
And who am I to say you need me
I don’t know anything at all

I don’t know anything at all
I don’t know anything at all
I don’t know anything at all

SUMANDAK BILANG: Sure I’m going to include this in my playlist for Sabahan.FM… Mueheheheheh~

This girl can sing and she has the package! Do support her! Make her the WINNER for this year’s Bintang RTM! It’s not about ‘kenegerian’ whatsoever… YOU DO THE JUDGE! You know that you surely want someone who can be the Malaysian next top singer, right? A pretty lass with a superb voice! Napa? Susah mau percaya? Bah, korang tinguk sajalah ini youtube… Muahahahhaha~ Lebih bagus dingar daripada baca saja kan? Mueheheheheheh~Oh, the final will be on 28 June 2009!

How to SMS: Write BRTM ANNA and send to 32776

Last but not least…

Bila lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dengan ikhlas,perubahan sikapnya amat mengejtkan. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini, tiba-tiba secara semulajadi menjadi selembut kapas apabila sudah jatuh cinta dengan relanya. Bahkan lelaki yang mabuk cinta sanggup berkorban dan buat apa sahaja untuk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ia akan mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. untuk melihat lelaki menangis amatlah payah.

Di antara tanda-tanda lelaki yang jatuh cinta dengan hebat ialah:

1. Dia bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kekasihnya dengan rela bukan kerana terpaksa.
2. Dia sentiasa ingin menghiburkan kekasihnya dan berubah menjadi orang yang kuat bercakap.
3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya.
4. Dia berusaha mengongkong kebebasan kekasihnya kerana perasaan cemburunya yang meluap-luap.
5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.
6. Dia sentiasa mengawasi pergerakan kekasihnya kerana dia sentiasa berasa curiga.
7. Dia tidak suka ada lelaki lain rapat dengan kekasihnya.
8. Dia mudah merasa cemburu dan sensitif apabila kekasihnya tidak menumpukan sepenuh perhatian kepadanya.
9. Adakalanya dia seperti seorang anak kecil yang meminta perhatian kerana dia mahu kekasihnya melayannya lebih dari orang lain.
10. Dia menjadi orang yang paling rajin dan sanggup membantu kekasihnya melakukan apa saja.
11. Dia pandai merajuk hati kerana ingin dipujuk oleh kekasihnya.
12. Dia akan mengelabah apabila kekasihnya berjauhan daripadanya terlalu lama.
13. Dia sentiasa mempastikan keselamatan kekasihnya.
14. Dia mementingkan kekasihnya daripada dirinya sendiri.
15. Dia kerap bertanya adakah kekasihnya mencintainya kerana dia merasa kasihnya lebih kuat daripada kekasihnya.
16. Dia tidak akan melayan perempuan lain yang tidak ada urusan penting dengannya.
17. Dia cuba meluangkan lebih banyak masa dengan kekasihnya walaupun terpaksa menunggu kekasihnya dengan sabar.
18. Dia membanggakan kekasihnya di depan orang lain.
19. Kalau ditinggalkan oleh kekasihnya, ia akan berasa serik dan tidak percaya dengan cinta perempuan lain namun dia sentiasa mengharap kekasihnya kembali kepadanya.
20. Apabila timbul orang ketiga, dia akan hilang akal dan sanggup berbuat apa saja untuk merebut kembali kekasihnya.
21. Dia menganggap kekasihnya sebagai orang yang paling dipercayainya dan sanggup menyerahkan harta walaupun nyawanya sendiri.
22. Dia tidak akan berlaku curang kepada kekasihnya namun jikalau dia berbuat demikian itu bererti hatinya belum 100 peratus mencintai kekasihnya.
23. Bukan semua lelaki sanggup menitiskan airmata hanya untuk seorang perempuan. HARGAILAH MEREKA!!!

The Last House on the Left

Beware of spoiler… Muahahahaha~ Turus korang tiada mood mau tinguk wor~
Sia ingatkan macam yang rumah hantu-hantu lah~ Tau-tau ini parents yang jadi KILLERS yang mo balas dendam atas apa yang sudah itu 1 group of people yang jahat-jahat buat sama anak perempuan ini Dr. Collingwood (lupa sudah nama sebab sia takajut saja). Anyway, yang syok butul tu itu daughter diorang inda mati seperti mana yang korang nampak dia mati kana timbak time dia berabis mo baranang selamatkan diri. Yang paling bikin kasi mau muntah tu part lelaki (big boss kunun) yang kena masuk kapala dia dalam itu microwave oven. Sia rasa korang tau juga apa jadi kalau kasi masuk kepala dalam microwave oven – MALATUP bah! Ada lah yang kena timbak mata, ada kena ketuk kapala dia guna tukul lah, etc. Itu anak big boss saja yang selamat… Good boy lah kunun. Anyway, ganas jugalah yang awal-awal sebab ada adegan yang budak-budak inda bulih tinguk. Muahahahah~ Apa bah ni sia review ni? Hahahahah! Sekadar sia mo kasi jadi spoiler saja kali… Tinguk lah di pawagam yang berhampiran. GSC macam bulum main lagi tu… So, tau-taulah di mana lagi tampat lain ahh~

SUMANDAK BILANG: Sia rasa sia patut bawa spek mata putih ni kalau mo tinguk wayang sebab masih juga mata sia sakit…

My Current Wishlist

My current wishlist… Just some of the movies which I’m planning to watch… or DOWNLOAD from the Internet. Muahahahaha~

  1. The Ugly Truth
  2. The Proposal
  3. Dance Subaru
  4. Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs
  5. Harry Potter and the Half-Blood Prince
  6. Kungfu Cyborg
  7. Ghosts Of Girlfriends Past
  8. Cloudy With A Chance Of Meatballs
  9. Tooth Fairy
  10. Astro Boy
  11. Kamui: The Last Ninja
  12. I Love You, Beth Cooper
  13. Tsunami
  14. Alpha & Omega
  15. The Time Traveler’s Wife
  16. Alvin And The Chipmunks 2: The Squeakuel
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.